Известие

Collapse
No announcement yet.

нов член на Алфа Клуба

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ultrashock
    Еее ти пък чак си спал там, ако отидеш рано сутринта към 6 например и се наредиш до 3-4 си минал! Освен ако опашката вече не почва от цариградско :P
    А за6то има толкова много коли?

аз преди година като я регистрирах моята алфа някакъв див късмет извадих- само около 3 4аса ми отне..
    Lexus IS200

Comment

Защото в момента вноса на коли е скочил многократно. Всеички са се юрнали към Европата да купуват коли. Аз като пътивах към Германия в автобуса почти всиеки отиваха с теази цел. Може би само 2-3 циганки отиваха с друга Забелязах че повечето отиваха да си вснасят коли за себе си, а не с търговска цел.
      Alfa 145, 1.6 TS, 120hp, 99'

Comment

Защото в момента вноса на коли е скочил многократно. Всеички са се юрнали към Европата да купуват коли. Аз като пътивах към Германия в автобуса почти всиеки отиваха с теази цел. Може би само 2-3 циганки отиваха с друга Забелязах че повечето отиваха да си вснасят коли за себе си, а не с търговска цел.
        За това си много прав. Аз донесах моята преди 20 дни и няма да ти кажа какъв ужас е там(Германия). Авто къщите са почти празни!!! Има много автомобили, но са над 5000-6000 евро. Кошмар е !!!Само българи обикалят и само българска реч се чува. Дори в една от авто къщите докато оглеждах една 156 чух един от немците да вика "Аман от българи, писна ми вече. Само се пазарят". И другото нещо което е извън града чакат автовози и като вземаш кола те питат веднага да ти я качат. Кошмар!!!

Колега добре дошъл!!! Да ти е честита и много да те радва. Много безаварийни!!!
        ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Първоначално публикувано от Cvetelin
          За това си много прав. Аз донесах моята преди 20 дни и няма да ти кажа какъв ужас е там(Германия). Авто къщите са почти празни!!! Има много автомобили, но са над 5000-6000 евро. Кошмар е !!!Само българи обикалят и само българска реч се чува. Дори в една от авто къщите докато оглеждах една 156 чух един от немците да вика "Аман от българи, писна ми вече. Само се пазарят". И другото нещо което е извън града чакат автовози и като вземаш кола те питат веднага да ти я качат. Кошмар!!!

Колега добре дошъл!!! Да ти е честита и много да те радва. Много безаварийни!!!
          Явно аз съм на много забутано място един българин няма тука
          Lexus IS200

Comment

Аз бях в Мюнхен, защото там ми беше ангажимента. Нямах много време и нерви да обикалям за кола. Ама беще фрашкано със софиянци

Comment

Аз бях в Мюнхен, защото там ми беше ангажимента. Нямах много време и нерви да обикалям за кола. Ама беще фрашкано със софиянци
              и как па разбра че са софианци?
              кат у тва село местни има не повече от 250 000?
              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей
                [quote:3nr6kben]и как па разбра че са софианци?
                кат у тва село местни има не повече от 250 000?
                [/quote:3nr6kben]

Спред тебе как ги познавам? Искам им лични карти По говора как. И по софийските автомобили и по софийските платформи и автовози. Не казвам, че са само софиянци ама ... преобладават

Comment

...

И по софийските автомобили и по софийските платформи и автовози. Не казвам, че са само софиянци ама ... преобладават
                  хехе
                  то и такситата у пловдив са софийски
                  Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей
                    ...

И по софийските автомобили и по софийските платформи и автовози. Не казвам, че са само софиянци ама ... преобладават
                    хехе
                    то и такситата у пловдив са софийски
                    да да знам.. те и тука са със софийски регистрации...

Омазахме на човека темата...

Comment

В Мюнхен са много скъпи колите
                      Lexus IS200

Comment

хора дали сте ми линк да си проверя ZAR номера но като го напиша и ми казва че не съществува такъв номер. ЗАЩО????
                        Alfa Romeo 146 1.4 8V 94hp Boxer 97g.

Comment

Дай да видим номера, ако може - да не липсва някоя цифра или пък да има интервалче в повече?

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
                          Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Catalogue: U2 | 146 BZ/DS (1995-1996)
                            MVS: 134.950.0(0) | 1300 I.E. 8V "L"
                            Engine Stamp: AR 33501
                            Version Code: 930B3
                            Version: V2 | 1.3 I.E. "L"
                            Engine Version: M1 | 1.3 8V
                            Interior: 152 | LIGHT GREY VELOUR
                            Vehicle No: 00080749
                            Engine No: 0054017
                            Prod. date: 1996-11

незнам дали това е добре което ми показва на ЗАР номера това вие ще кажете дали е хубава. но тук мисля че показва че е 1.3 а тя е 1.4 и е 23.12.1997година на търва регистрация. Минах КАТ за два дена излезна около 100 лева всичко. Много ме ядосаха с този превод на документите от италия и италянския талон тоест ме прецакаха и ме варнаха. Но важното е че всичко е минало вече. Аааа аз съм от Бъргас мисля че не съм писал това. и утре слагам снимки на хубавицата.

Comment

разликата идва, щото в Италия примерно се води 1.3, а примерно в Германия 1.4. А това пък се получава, защото кубиците, както знаеш, не са _точно_ 1300 или 1400 а някъде по средата, в твоя случай, ако не се лъжа, 1351 см^3
                              I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                              Roosevelt

Comment

да прав си 1351см3 си е и по талон и по митническа декларация. Но иначе колата си е произведена в италия и от там е внесена.

Comment

Working...
                                X