If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Защото в момента вноса на коли е скочил многократно. Всеички са се юрнали към Европата да купуват коли. Аз като пътивах към Германия в автобуса почти всиеки отиваха с теази цел. Може би само 2-3 циганки отиваха с друга Забелязах че повечето отиваха да си вснасят коли за себе си, а не с търговска цел.
Защото в момента вноса на коли е скочил многократно. Всеички са се юрнали към Европата да купуват коли. Аз като пътивах към Германия в автобуса почти всиеки отиваха с теази цел. Може би само 2-3 циганки отиваха с друга Забелязах че повечето отиваха да си вснасят коли за себе си, а не с търговска цел.
За това си много прав. Аз донесах моята преди 20 дни и няма да ти кажа какъв ужас е там(Германия). Авто къщите са почти празни!!! Има много автомобили, но са над 5000-6000 евро. Кошмар е !!!Само българи обикалят и само българска реч се чува. Дори в една от авто къщите докато оглеждах една 156 чух един от немците да вика "Аман от българи, писна ми вече. Само се пазарят". И другото нещо което е извън града чакат автовози и като вземаш кола те питат веднага да ти я качат. Кошмар!!!
Колега добре дошъл!!! Да ти е честита и много да те радва. Много безаварийни!!!
ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
За това си много прав. Аз донесах моята преди 20 дни и няма да ти кажа какъв ужас е там(Германия). Авто къщите са почти празни!!! Има много автомобили, но са над 5000-6000 евро. Кошмар е !!!Само българи обикалят и само българска реч се чува. Дори в една от авто къщите докато оглеждах една 156 чух един от немците да вика "Аман от българи, писна ми вече. Само се пазарят". И другото нещо което е извън града чакат автовози и като вземаш кола те питат веднага да ти я качат. Кошмар!!!
Колега добре дошъл!!! Да ти е честита и много да те радва. Много безаварийни!!!
Явно аз съм на много забутано място един българин няма тука
Явно аз съм на много забутано място един българин няма тука
Аз бях в Мюнхен, защото там ми беше ангажимента. Нямах много време и нерви да обикалям за кола. Ама беще фрашкано със софиянци
[quote:3nr6kben]и как па разбра че са софианци?
кат у тва село местни има не повече от 250 000?
[/quote:3nr6kben]
Спред тебе как ги познавам? Искам им лични карти По говора как. И по софийските автомобили и по софийските платформи и автовози. Не казвам, че са само софиянци ама ... преобладават
ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Catalogue: U2 | 146 BZ/DS (1995-1996)
MVS: 134.950.0(0) | 1300 I.E. 8V "L"
Engine Stamp: AR 33501
Version Code: 930B3
Version: V2 | 1.3 I.E. "L"
Engine Version: M1 | 1.3 8V
Interior: 152 | LIGHT GREY VELOUR
Vehicle No: 00080749
Engine No: 0054017
Prod. date: 1996-11
незнам дали това е добре което ми показва на ЗАР номера това вие ще кажете дали е хубава. но тук мисля че показва че е 1.3 а тя е 1.4 и е 23.12.1997година на търва регистрация. Минах КАТ за два дена излезна около 100 лева всичко. Много ме ядосаха с този превод на документите от италия и италянския талон тоест ме прецакаха и ме варнаха. Но важното е че всичко е минало вече. Аааа аз съм от Бъргас мисля че не съм писал това. и утре слагам снимки на хубавицата.
разликата идва, щото в Италия примерно се води 1.3, а примерно в Германия 1.4. А това пък се получава, защото кубиците, както знаеш, не са _точно_ 1300 или 1400 а някъде по средата, в твоя случай, ако не се лъжа, 1351 см^3
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment